Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 7, km. 246+200m, în afara localității Boița.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară (microbuz) spre Sibiu, un hunedorean în vârstă de 20 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Vâlcea, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, turism în care se mai aflau o femeie în vârstă de 26 de ani și o fetiță în vârstă de 2 ani, toți trei din județul Argeș.
Toate persoanele implicate sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.
Traficul este blocat total.

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN7 la ieșirea din localitatea Boița spre Rm. Vâlcea la un accident rutier.
În accident sunt implicate 2 autovehicule și 4 persoane (2 bărbați încarcerați, o femeie și o minoră de 2 ani), toate persoanele fiind conștiente.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

Echipajul de descarcerare a extras două victime, ambele de sex masculin și au fost preluate de echipajele SMURD.

Un bărbat de 20 de ani a fost transportat la UPU Sibiu conștient, cu traumatism cranio-cerebral și amețeli, cel de-al doilea bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost transportat la UPU Sibiu cu fractura de femur, conștient.

Ambulanta Sibiu , a trimis un echipaj de tip B, pe DN 7 în apropiere de localitatea Boita la un accident rutier produs între două autoturisme.
Au rezultat 4 victime , 3 adulti și un copil de 2 ani.
Echipajul SAJ Sibiu a transportat spre Sibiu doua victime,o femeie de 27 de ani cu TCC acut închis și traumatism facial și o fetita de 2 ani ,la fel cu traumatism cranian.
Alte două victime au fost asistate medical de către echipajele ISU, prezente la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *