Municipalitatea aduce la cunoștiintă publică că perioada depunerii cererilor, respectiv actualizarea dosarelor înregistrate la Primăria Municipiului Sibiu în vederea obținerii unei locuințe pentru tineri, destinată închirierii, construită prin grija ANL, în baza Legii nr. 152/1998, cu modificările și completările ulterioare, și a H.G. 962/2001 normele de aplicare a acestei legi este de:

Luni 20 martie 2023 până Vineri 21 aprilie 2023.

Cererile vor fi depuse la Centrul de Informații pentru Cetățeni, din cadrul  Primăriei Municipiului Sibiu, cu sediul în Sibiu, Str. Samuel Brukenthal, nr. 2.
 
Program:
Luni și Miercuri: 08:00 – 17:00.
Marți și Joi: 08:00 – 16:00.
Vineri: 08:00 – 14:30.
 
   Vă rugăm să consultați site-ul oficial al Primăriei Municipiului Sibiu www.sibiu.ro secțiunea ANL – locuințe pentru tineri destinate închirierii, pentru a vedea condițiile pe care solicitantul și familia acestuia trebuie să le îndeplinească, prevăzute în H.C.L. nr. 42/2023 privind aprobarea, în forma finală, a criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii, în Municipiul Sibiu, precum și pentru descărcarea cererii tip și a anexei 1 la aceasta după cum urmează:

1. Cerere tip.
2. Documente necesare care trebuie să însoțească cererea tip.
3. HCL 42/2023 – privind aprobarea, în forma finală, a criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii, în Municipiul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *