De LUNI, 6 MARTIE reluăm lucrările de modernizare și extindere a podului peste Cibin

de pe șoseaua Alba Iulia, după încheierea sezonului rece.

Pentru aceasta, din 6 martie până în 30 iunie, PARTEA DIN AVAL A PODULUI, cea dinspre str. Malului, SE VA ÎNCHIDE TRAFICULUI și se va circula pe partea din amonte, cea dinspre str. Maramureșului, pe o bandă pe sens. Reamintim șoferilor că, pentru a evita supraaglomerarea și blocajele, pot folosi rute alternative:

Drumul peste Câmpșor, între strada D. Cantemir din cartierul Ștrand și str. Rozmarinului din cartierul Turnișor.

Str. Autogării – Distribuției – Lemnelor – Mihail Kogălniceanu/ Reconstrucției. Reamintim că în perioada lucrărilor la pod, pe str. Lemnelor se circulă în sens unic, dinspre strada Distribuției spre străzile M. Kogălniceanu/Reconstrucției

Str. Malului – pod Neculce – strada Metalurgiștilor

Centura ocolitoare a Sibiului

Autobuzele vor continua să circule pe pod, traseele rămânând nemodificate, iar pietonii vor putea traversa podul printr-un culoar amenajat în acest sens.

Restricțiile în trafic sunt necesare pentru extinderea și reabilitarea și acestei părți a podului. Acesta va fi consolidat, zona de trotuar se va extinde astfel încât să existe spațiu pentru amenajarea pistelor pentru biciclete, se va reface infrastructura rutieră și pietonală a podului, precum și sistemul de iluminat public și arhitectural.

În paralel, se definitivează lucrările la partea nouă a podului, prin amenajarea parapeților de protecție, a iluminatului public și arhitectural și asfaltarea trotuarelor și a pistei pentru biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *