4 copii din Alămor au ajuns la spitalul din Sibiu după ce li s-a prăbușit tavanul în cap. Cei 4 se aflau într-o sală de clasă din Școala Gimnazială cu Clasele I-VIII Alămor. Doar o minune a făcut ca elevii cu vârste cuprinse intre 11 și 15 ani să scape doar cu câteva răni ușoare. Din fericire tavanul era din rigips.
”Incidentul s-ar fi produs imediat după terminarea pauzei. În sala de clasă învățau 12 elevi de clasele a V-a și a VIII-a, clase comasate, efectuându-se cercetări pentru stabilirea numărului de persoane aflate în clasă în momentul producerii evenimentului. 4 dintre elevi, 2 fete și 2 băieți, au necesitat transport la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare, prezentând traumatisme minore.”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.
Polițiștii au deschis o anchetă și un dosar penal în această speță.

”În cauză, la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv distrugere din culpă, urmând a fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă, în speță Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.”, a declarat purtătorul de cuvțnt al IPJ Sibiu.
În ceea ce îi privește pe copii, aceștia au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD ajunse la fața locului iar mai apoi au fost transportați la spital.
”Echipajele medicale i-au evaluat, elevii au vârste cuprinse între 11 și 15, două fete și doi băieți, sunt conștienți și acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale.”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.
Cei 4 copii a fost aduși la Spitalul Luther din Sibiu.

Sursa foto: Google.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *