Șoferul unei mașini ia cu asalt intersecția dintre strada Iorga și Bulevardul Milea fără să se asigure după ce mai înainte zburase peste linia continuă! Doar o minune a făcut ca acolo, în cursul serii trecute când a fost filmată situația să nu se producă un accident!

Imaginile au fost postate pe Info Trafic Sibiu. 

“Sibiu. Intersecția str. Nicolae Iorga cu B-ul Vasile Milea. Un inconștient depășește pe contrasens în intersecție. Cred că poliția trebuie să se autosesizeze!

De la Biroul circulație Sibiu am fost contactat și le-am dat telefonul domnului ce a filmat și a scăpat să nu fie accidentat.”, a explicat autorul postării.

Polițiștii s-au autosesizat în acest caz.

“În referie la imaginile în cauză, vă informăm că polițiștii Biroului Rutier Sibiu efectuează verificări în vedera identificării conducătorului auto pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.”, a anunțat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Politistii le recomandă șoferilor ca în astfel de situații să rețină numărul mașinii, să sune imediat la 112 și să comunice faptele. Tot polițiștii le recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență în trafic și să renunțe la actele de teribilism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *