Valea Oltului face din nou victime. De data asta doi adulți și un copil și-au pierdut viața după un impact frontal cu un TIR.

Saj Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B pe DN7 la limita de județ cu VL ,la un accident rutier. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.La intervenție se deplaseaza și forte ISU.La sosirea echipajelor la fata locului ,din păcate toți pasagerii erau decedați, doi adulti si un copil ,ei prezentând leziuni incompatibile cu viata.

ISU SIBIUAccident rutier autoturism cu TIR pe DN7, Lazaret, limita de județ Vâlcea. Din primele informații sunt implicate trei persoane, încarcerate.Forțe mobilizate:- 2 autospeciale SMURD dintre care una cu medic – 1 autospecială descarcerare- 1 autospecială de stingere- 1 echipaj SAJ.Intervenția se află în dinamică. Lt. Voina Alina

Din primele cercetari efectuate reiese ca soferul unui autoturism condus spre Valcea, din cauze care urmeaza a fi stabilite, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un ansamblu tir condus spre Sibiu.Din pacate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanti ai turismului, conducator auto de 34 de ani, sotia acestuia, 31 de ani si fiul acestora, 1 an si 3 luni, din jud. Alba.Ansamblul tir era condus de catre un barbat in varsta de 45 de ani, din jud. Dambovita.Cercetarile continua in vederea stabilirii cauzei producerii accidentului.Trafic blocat total in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *