În data de 30 iunie ora 12:00 se anunță proteste în toata țara împotriva, creșterii prețului la carburant. În ciuda faptului că barilul se tranzacționează cu 121$, prețurile la combustibil continuă să crească, atrăgând după ele scumpiri și în alte domenii.

Prețul mediu al motorinei este de 9.05 lei pe litru, benzina costa în jur de 8.50 lei pe litru, iar prețul mediu al GPL-ului este 4.10 lei pe litru. Cea mai ieftina motorină din România o gasiți în județul Bihor, 8.85 lei pe litru și benzina 7.89 lei pe litru.

Conform peco-online.ro

Pe facebook a fost inițiată o chemare la prosteste în toate orașele României cu mesajul :”E timpul sa facem ceva,ieșiti in strada,blocați pompele, Este imposibil si inadmisibil ca intr-o țara ca Romania prețul carburantului sa depașească 9 lei/litru. Share masiv ca sa vada toata lumea si sa stabilim ce si cand vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9lei/litri ( unde jumatate din acesti bani merg catre stat)
Noi facem ceva !”.

Până în momentul de față 151 000 oameni au raspuns acestui eveniment și numărul crește de la o oră la alta.

Evenimentul se poate vedea pe linkul https://fb.me/e/1ZZgEKDbV

Sursa: facebook

One thought on “În 30 iunie se anunță un protest național împotriva creșterii prețului la carburant”

  1. Ar trebui sa Blocam toate Arterele din Tara ,scoatem cheia din contact inchis masina si plecat ,La fel au facut cind o pornit Razboiul Irak, Afgan,etc.vor sa ne Determine sa cumparam masinii Elec….pina la urma doresc azil in Corea Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.