Crucea Roșie Sibiu se alatură campaniei organizată de către Crucea Roșie Română și donează un tir plin cu alimente, medicamente și produse de igienă. La nivel național este cel de-al treilea convoi umanitar care trece, prin vama Siret, către vecinii ucraineni.

Autotrenul încărcat la Sibiu conține 7.400 de kilograme de alimente, 230 de kilograme de material sanitare și medicamente, 2378 de kilograme de produse de igienă și 546 de kilograme cazarmament. Parte din produse au fost aduse zilele trecute la Sibiu de colegii noștri din județele Vâlcea și Olt iar pentru că un singur tir s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cantitatea mare de bunuri colectat, vom  organiza un nou transport către Crucea Roșie din Ucraina, săptămâna viitoare., a declarat Raluca Morar, directorul Crucea Roșie Sibiu.

Tir-ul a plecat din Sibiu în cursul zilei de joi iar vineri dimineața se va alătura convoiului umanitar către Crucea Roșie din Ucraina. În convoiul care va ajunge la vecinii ucraineni la finele acestei saptamani sunt alimente donate de către oameni de bine și firme din Cluj, Călărași, Sălaj, Dâmbovița și București.

practicant : Pilea Elena-Ionela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *