Studenţii de la Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu au devenit din nou campioni.

Lotul sportiv al Academiei Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” a participat, în perioada 15-20 aprilie, la finala pe M.Ap.N. a Competiţiilor aplicativ militare şi sportive pentru instituţiile militare de învăţământ (etapa a II-a, probe aplicativ-militare, atletism şi nataţie) Constanţa 2019.

În concurs s-au înscris opt echipe aparţinând academiilor şi şcolilor militare de maiştri militari şi subofiţeri ale categoriilor de forţe, echipa sibiană fiind coordonată de fraţii, care în urmă cu câţiva ani stabileau recordul la cursa de 100 de km din Elveţia (7 ore şi 29 de minute), plt.adj.pr. Francisc Şaroşi şi p.c.c. Iosif Şaroşi. 


Cei 39 de studenţi participanţi s-au întors acasă victorioşi, câştigând 35 de medalii de aur din cele 47 puse în joc, astfel obţinând locul I la nataţie, locul I la atletism, locul I la patrulă şi locul I la duel de foc masculin.
Dintre studenţii care s-au remarcat îi menţionăm pe sd.sg.maj. Alexandru Alungulesă, cu patru medalii de aur, şi sd.sg. Ilona Şocu, cu trei medalii de aur şi una de bronz. 


Felicitări sportivilor noştri pentru rezulatele obţinute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *