Ne așteaptă o săptămână cu condiții meteo variabile și temperaturi oscilante. După trei zile de ploaie vom avea parte și de ceva soare, dar nu pentru mult timp, arată prognoza meteo. 

Temperaturile maxime de azi nu vor depăși 14 grade Celsius, spun meteorologii, care avertizează și că preicpitațiile vor fi însoțite de intensificări ale vântului, care vor spori senzația de frig. Noaptea, minimele vor coborî până la șapte grade.

Marți cerul va rămâne închis, iar maximele nu vor depăși 14 grade. Scad șansele de precipitații, dar în prima parte a zilei nu sunt excluși câțiva stropi de ploaie. Pe parcursul nopții, mercurul din termometre va ajunge la 6 grade. Odată cu lăsarea serii vor avea loc și intensificări ale vântului, mai arată prognoza meteo.

Miercuri vom avea parte de precipitații și nu este exclusă nici apariția unor furtuni în prima parte a zilei. Temperaturile vor crește totuși până la 20 de grade, și se va arăta și soarele, spun meteorologii. Noaptea, maximele nu vor depăși 6 grade Celsius.

Joi este așteptată o vreme caldă și frumoasă de primăvară la Satu Mare. Cerul va fi variabil spre senin, iar maximele vor fi de 24 de grade pe timpul zilei. Noaptea, se vor înregistra mimine de 8 grade Celsius.

Vineri vremea se va menține frumoasă, cu maxime ridicate până la 24 grade. Cerul va fi mai mult variabil, vântul nu va mai avea intensificări semnificative, iar noaptea, mercurul nu va coborî mai jos de 10 grade Celsius.

Sâmbătă precipitațiile s-ar putea întoarce, dar șanse mai mari de ploi vom avea în prima parte a zilei. Temperaturile rămân ridicate pe timpul zilei, chiar dacă mai mici decât în ziua precedentă. Se vor înregistra 22 de grade la orele amiezii, iar în Noaptea de Înviere, minimele vor coborî până la 9 grade Celsius.

Duminică ploile se retrag, maximele ajung la 18 de grade pe timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra 9 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *