Din cauza unui câine scăpat din lesă s-ar putea interzice accesul vizitatorilor cu animale de companie. Patrupedul a mușcat o rățușcă crescută în muzeu, rănind-o vizibil.

Cei de la muzeu fac apel la civilizație și întelegere și trimit un comunicat pentru public și vizitatori:

”La Muzeul ASTRA respectăm natura și fauna, iar fiecare animal are aici un rol important.
De pildă, rățușca din imagine a fost crescută și îngrijită de noi într-o gospodărie din Muzeu. Din păcate, zilele trecute, un câine rămas nesupravegheat și scăpat din lesă de stăpânul său, venit în vizită, a rănit-o vizibil…

După cum știți, noi permitem accesul vizitatorilor în Muzeu alături de câini de talie mică sau medie, însă OBLIGATORIU aceștia trebuie ținuți în lesă și sub atentă observație! Altfel, incidente ca și cel de mai sus se pot întâmpla/ repeta la fiecare pas, iar animalele domestice crescute de noi vor fi puse în pericol!

Atragem atenția tuturor celor care nu respectă regulamentul nostru de vizitare că acest articol este un ultimatum pe care ni-l asumăm! Următoarea măsură va fi interzicerea accesului cu câini de companie în Muzeul ASTRA.

Vă mulțumim pentru înțelegere”

Au declarat pe pagina de facebook.

One thought on “Un câine scăpat din lesă a mușcat o rățuscă din Muzeul Astra Sibiu”

  1. Pentru un incident izolat nu se poate interzice accesul. Nu vad cum un caine poate scapa din lesă. Probabil stăpânul i-a dat drumul sa se plimbe liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *