O noua formă de sfidare marca Tudorel Toader, un om care crede că nimeni nu i-a înteles decredibilizarea totală interna și externă, confirmată înca o data săptămâna trecută de la Bruxelles, când a fost luat la întrebări în toate birourile în care a intrat.

Ce a reusit Tudorel Toader în doi ani? Să anuleze independența procurorilor, să initieze și apoi să păstorească distrugerea Legilor Justiției, să fie partaș la distrugerea Codurilor Penale, să creeze plutonul de execuție pentru magistrați pe care să-l pună la dispoziția lui Liviu Dragnea, să aducă Romania pe curs de coliziune cu toate instituțiile europene, de la Comisia de la Veneția, la Comisia Europeana, să fie partaș la iminența activării articolului 7 împotriva României pe motiv de încalcare a statului de drept, să fie complice la inundarea Romaniei cu infractori periculoși prin gestionarea mizerabilă a recursului compensatoriu.

Nu a existat ministru care săaducă sistemul judiciar într-o situație materială mai proastă, cu cladiri care cad la propriu pe magistrați și justițiabili, cu instante care funcționeaza în foste service-uri auto, precum Curtea de Apel Craiova, cu grefieri care ar avea dreptul să invoce și ei recursul compensatoriu. Forumul Judecătorilor a publicat în urmă cu un an : condițiile judecătorilor români și cele ale judecătorilor din Africa.

Sursa: Ioana Ene Dogioiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *