Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe strada Henri Coandă din mun. Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism la ieșirea dintr-o parcare, un sibian în vârstă de 45 de ani a pătruns pe strada Henri Coandă cu intenția de a vira la stânga, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă spre A1 de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din jud. Vâlcea.

Conducătorul auto din județul Vâlcea și o fetiță în vârstă de 1 an, pasageră în același autoturism, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

În zonă se circulă îngreunat.

SAJ SIBIU ,a intervenit cu două echipaje medicalizate, unul cu as .medical și unul cu medic,în Sibiu pe str.H.Coanda ,la un accident rutier,unde două autoturisme au intrat în coliziune.
În urma accidentului,au rezultat trei victime, un bărbat de 30 de ani ,o fetita de 1 an și o femeie 29 de ani.
Barbatul , a suferit un traumatism cranian cu plaga ,fetita un traumatism cranio-facial cu excoriatii iar mama un traumatism cranian cu hematom.
Barbatul și fetita au fost transportati la UPU Sibiu,respectiv CPU Luther iar mama a refuzat transportul,ea insotind doar fetita la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *