În data de 6 noiembrie, în jurul orei 2:30 dimineața, persoane necunoscute au intrat în casa unui cunoscut om de afaceri din Sibiu. Ipj Sibiu a fost anunțat printr-un apel la 112 în jur de ora 3:00 dimineața.

Tâlhăria s-a produs pe una din cele mai cunoscute si tranzitate străzi din sibiu, strada Moldoveanu, la câteva sute de metri de reședința președintelui Klaus Iohannis.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că tâlharii ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar și ar fi sustras mai multe bunuri.

Victima în vârstă de 50 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator, ca urmare a loviturilor primite. Echipajul medical din cadrul ISU Sibiu care a venit la fața locului l-a resuscitat cu succes. 

Din surse neoficiale victima este Adrian Kreiner, fondator al Matec CNC Technik din Sibiu.

Decebal, Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, a declarat ca victima este în stare foarte gravă:”Un pacient în vârstă de 50 de ani a fost adus în cursul nopții trecute la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în stare foarte gravă, inconștient, după un stop cardio -respirator resuscitat la fața locului unde a fost găsit. Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri și a efectuat investigații medicale. Pacientul este internat în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de față intubat, ventilat mecanic și în stare critică”

Cazul a fost preluat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Foto: google maps

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *