Grădinițele din orașul Dumbrăveni au fost reabilitate. Conducerea orașului împreună cu dl. Emil Dârloșan, primarul Dumbrăveniului, au finalizat reabilitarea mai multor grădinițe. Aceștia au creeat condiții excelente de joacă și educație pentru copii orașului.

Grădinițele au primit vizita părintelui Necula și a dl. deputat Bogdan Trif. Însoțiți de conducerea locala aceștia au admirat noile locații, au vorbit cu copii, personalul de acolo, au împărțit mărțișoare și cărți de rugăciuni.

Bogdan Trif a scris pe pagina lui de facebook:

”A fost o bucurie pentru mine ca părintele Necula să mă însoțească în orașul Dumbrăveni, unde, împreună cu primarul Emil Dârloșan, am vizitat mai multe grădinițe care arată impecabil, în urma lucrărilor de reabilitare demarate de administrația publică locală.

Părintele Constantin Necula consideră că cea mai de preț avuție a poporului nostru sunt copiii, iar prioritatea statului român trebuie să fie investiția în noua generație. Părintele Necula le-a dăruit copiilor cărți de rugăciuni, le-a oferit mărțișoare educatoarelor, s-a jucat cu copiii și le-a citit povești.

A fost o onoare pentru mine să petrec o zi alături de părintele Necula, un om neobosit în misiunea lui de a face bine oamenilor. Părintele Constantin Necula este un adevărat patriot, un exemplu pentru noi toți!”

Sursa: FB – Bogdan Trif

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *