În zona strada Siretului 2 echipaje de poliție și un echipaj de ambulanță intervin de urgență.

Pe surse este vorba despre o tentativă de viol petrecută în spatele blocurilor. O sa revenim curând cu mai multe amănunte. Deocamdată forțele de ordine stabilesc exact ce sa întamplat.

UPDATE

La data de 20 februarie a.c., prin apel 112, o persoană a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată de către alți doi minori, în municipiul Sibiu.

După efectuarea investigațiilor preliminarii, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt, lovire sau alte violențe și tentativă la infracțiunea de viol.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

UPDATE 2

Fata agresata are mai putin de 12 ani. are 11 ani si ceva. agresorii au 13 si 14. locuiesc in zona. sunt cunoscuti ai fetei. fata iesise sa plimbe catelul. intre orele 15.00 si 16.00.
S-a intalnit cu cei doi astia i au zis hai sa ne plimbam toti. pentru ca ii cunostea, fata s-a dus cu ei prin spatele blocurilor. aici cei doi au incercat sa o dezbrace si sa ii fure bunurile aflate asupra ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *