Abonații din cartierele Vasile Aaron, Hipodrom I, II, III, IV și  zona Rahovei din Sibiu, precum și în Prelungirea Mihai Viteazul, Doamna Stanca,  Shopping City și cartierul Tineretului din comuna Șelimbăr vor avea probleme cu scaderea presiunii până la lipsa totală a apei precum și modificări ale turbidității apei.

Ca urmare a finalizării primului proiect din cadrul lucrărilor finanțate cu fonduri europene prin POIM, ce au presupus înlocuirea unui tronson de aproximativ 1 km de conductă de transport DN 800 pe Calea Dumbrăvii, miercuri, 24.11.2021, între orele 00:00 – 22:00, vor avea loc lucrări de cuplare la rețeaua de apă potabilă.

În cartierul Arhitecților din Cisnădie și pe strada Siretului din Sibiu furnizarea apei va fi sistată.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția abonaților apă de utilizare menajeră prin intermediul a patru autospeciale ce vor fi dirijate în teren în funcție de solicitările telefonice primite în Dispecerat.

Apă Canal Sibiu SA mulțumește pentru înțelegere tuturor consumatorilor afectați de această importantă lucrare, care va duce la o creștere semnificativă a calității și siguranței în furnizare.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269222777.

A comunicat APA CANAL SIBIU S.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *