Pe DN 7, la km. 243, un șofer care conducea un turism înmatriculat în VL, ce se deplasa dinspre Valcea spre Sibiu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în AB, condus regulamentar din sens opus.
Cei 2 conducatori auto si 4 pasageri din ambele masini primesc îngrijiri medicale.
Traficul este îngreunat pe acel sector de drum.

SAJ Sibiu trimie de urgență un echipaj tip B de la Talmaciu la în accidentul rutier de pe Valea Oltului
La prima informare sunt 6 victime și una este în Stop Cardio-Respirator(SCR) resuscitată de un echipaj SAJ VL aflat în deplasare spre SB cu un alt pacient.
Echipajul SAJ SB a preluat doi pacienti …femeie 52 ani cu traumatism toracic si un barbat 22 ani cu teaumatism facial si lombar.
Pacientul în SCR este încă resuscitat.

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN 7, Valea Oltului la un accident rutier produs între două autoturisme. Din primele informații sunt implicate 6 persoane dintre care 5 sunt încarcerate, o victimă se află în stop cardio-respirator.
Forțe angrenate: echipaj de descarcerare, 1 echipaj de terapie intensivă mobilă tip C, 1 echipaj prim ajutor medical calificat tip B, un echipaj cu autospecială de transport victime multiple, un echipaj Smurd în sprijin de la ISU VL, un echipaj SAJ Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *