Echipa sibiană de fotbal, FC Hermannstadt, este obligată să joace meciurile de acasă tot în deplasare. Modernizarea Stadionului Municipal și termenele de încheiere a lucrărilor sunt lungite de la o dată la alta.

Ce a însemnat asta pentru sibieni?

  • 1. 1120 de euro, au plătit sibienii pe combustibil pentru deplasările de “acasă”.
  • 190.000 de euro, e suma pe care sibienii ar fi câștigat-o din vânzarea de bilete dacă jucau la Sibiu. Se miza pe 6.000 de spectatori de partidă la un preț mediu al tichetului de 10 lei.
  • 75.000 de euro e suma totală pe care FC Hermannstadt o cheltuiește pentru închirierea stadioanelor la cele 15 partide considerate “acasă”

Sibienii au jucat până acum ”acasă” în Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și Pitești. Și au strâns peste 3.800 kilometri în autocar, cu deplasările dus-întors la meciurile de acasă.

Și te aștepți ca toate astea sa treacă și în primăvara fotbaliștii sibieni șă se întoarcă cu adevărat acasă. Te aștepți ca lucrările pe stadion să fie excutate într-un ritm alert și susținut. Să vezi muncitori peste tot lucrând de zor să încheie cu succes proiectul.

Dar ce să vezi, totul se întâmpla pe dos. Câțiva muncitori sprijină lopețile, probabil gânditori la cum va arăta arena. Moloz, noroi și fiare rugine peste tot. A și era să uit, avem si folie care pare sa ascundă ce știi ce realizare maiestuoasă, dar nu cred ca ar fi așa ceva sub ea.

Și vreau să te întreb și pe dumneata cititorule : Când crezi că va fi gata?

Sursa: gsp.ro

3 thoughts on “Echipa pe drumuri, muncitorii sprijină lopata”

  1. Se lucrează într-un ritm foarte prost ! Sunt oameni neprofesioniști și cred că va fi gata stadionul doar dacă schimbă firma , în cazul care nu se va schimba prevăd că în 2021 va fi gata din păcate ! 😠☹️😮😭

  2. Mai mult ca sigur firma constructoare v-a cere o nouă amânare pentru finalizarea lucrării invocand fel de fel de pretexte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *