Un bărbat a scăpat ca prin urechile acului după ce, în cursul acestei dimineți, utilajul agricol în care se afla, a fost lovit de un tren. Totul s-a întâmplat la ieșire din Ocna Sibiului.


Politistii spun ca de vină pentru producerea evenimentului rutier este chiar șoferul tractorului care a întrat pe calea ferată fără a se asigura!
“Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un utilaj agricol pe un drum comunal, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Șura Mică nu s-a asigurat înainte de trecerea cu calea ferată, a pătruns pe linia ferată și a fost lovit de un tren care circula pe direcția Sibiu-Cluj Napoca.”, au anunțat politistii sibieni.

La locul accidentului a ajuns de urgență o ambulanță SMURD. Echipajul a preluat victima, i-a acordat ajutorul medical de urgență și a transportat-o la Spitalul Județean Sibiu. Bărbatul s-a ales cu mai multe traumatisme craniene și faciale. A fost preluat de către medicii Unității de Primiri Urgente și primește tratament de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *