La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii rutieri au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe DN 14, la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș.

Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat.

Din păcate, în urma evenimentului au rezultat decesul conducătorului auto și al unui pasager, un copil în vârstă de 8 luni, precum și rănirea gravă a unei pasagere, o tânără în vârstă de 17 ani, din Copșa Mică.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare una de stingere și două ambulanțe SAJ.

Au fost găsite trei victime, o tânără și un bebeluș încarcerați și un bărbat proiectat în afara autoturismului.

S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani și a bebelușului în vârstă de 8 luni. Bebelușul era în stop cardio-respirator, astfel s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire micuțul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat. Tânăra de 17 ani a fost extrasă din mașina conștientă, aceasta având multiple traumatisme. A fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara mașinii se afla și el în stop cardio respirator. În urma manevrelor de resuscitare acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat.

SAJ SIBIU a intervenit cu două echipaje medicalizate în jurul orei 3:00, la ieșire din Copsa Mică spre Medias,la un accident rutier cu trei victime.
Împreună cu forțele ISU au asistat o tanara de 17 ani si un bebeluș de 8 luni după ce au fost extrași din mașina avariata.
Un bărbat de 29 de ani și bebelușul de 8 luni se aflau în Stop cardio-respirator și s-au început manevrele de resuscitare.Din păcate nu au răspuns manevrelor aplicate și au fost declarați decedați.
Tanara de 17 ani a fost transportata la CPU Luther cu multiple traumatisme ,craniene si de membre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *