ISU Sibiu a intervenit de urgență în această dimineață în jurul orei 06:30 la Hula Bradului pe DN 1 la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și 6 persoane.

La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, o ATPMV și o ambulanță SAJ.

O persoană a rămas încarcerată, un tânăr de 16 ani. Acesta a fost extras de echipajul de descarcerare și preluat de un echipaj SMURD, conștient, în vederea transportului la CPU Luther, întrucât a suferit un traumatism cranian și multiple contuzii.

Un alt minor de 14 ani a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Luther.

Alte patru persoane au fost preluate de ATPMV și SMURD, fiind transportate la UPU Sibiu:

  • tânăr 19 ani cu dureri lombare
  • tânăr 18 ani cu traumatism lombar
  • tânăr 18 ani cu traumatism la ureche
  • tânăr 19 ani cu traumatism facial și costal.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe DN 1, km. 292+900m, Hula Bradului.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, din cauze care urmează a se stabili, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Bradu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în stânga sensului de mers.

Conducătorul auto și cei cinci pasageri, tineri cu vârste cuprinse 14 și 19 ani, toți din Bradu, au fost transportați la spital conștienți.

Trafic îngreunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *