Ziua Pompierilor a fost sărbătorită astăzi în Piața Mare, printr-o ceremonie organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu. Primarul Astrid Fodor a participat la eveniment alături de alte oficialități locale și de sibienii care au dorit să îi felicite pe pompierii sibieni.

“Ziua Pompierului este un prilej, unul dintre puținele pe care le avem, de a recunoaște și aprecia public curajul cu care pompierii ne protejează comunitatea. Mai mult decât un loc de muncă, profesia de pompier este o chemare, o vocație care se potrivește unui număr foarte mic de oameni. Pe lângă un curaj ieșit din comun, majoritatea pompierilor sunt altruiști, o calitate umană foarte rar întâlnită în societatea contemporană. Pentru toate acestea, în calitate de primar, transmit astăzi echipei ISU Sibiu aprecierea comunității noastre. Ne bazăm pe profesionalismul cu care, în momentele dificile, vă îndepliniți sarcinile pentru că, în domeniul în care activați, acest lucru se traduce prin vieți și bunuri salvate! Vă doresc tuturor sănătate și misiuni cu succes, la finalul cărora să vă întoarceți mereu sănătoși la cei dragi! ” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

În cadrul ceremoniei a fost acordată distincția “Pompierul Anului” plutonierului adjunct Nagy Marius, iar 8 pompieri au fost avansați în grad. De asemenea, primarului Astrid Fodor i-a fost înmânată pacheta de onoare a ISU Sibiu, în semn de apreciere a bunei colaborări instituționale.

Sursa: Primaria Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *