În ultimele 24 de ore polițiștii sibieni au desfășurat acțiuni specifice de asigurare a unui climat optim de ordine și liniște publică și pentru creșterea gradului de siguranță în trafic. Prin programul BLOCADA au vor să arate încă odata ca sunt prezenți în stradă, în slujba cetățeanului.

Polițiștii rutieri au acționat atât pe drumurile naționale și județene cât și în localități. Au acordat o atenție sporită prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului și drogurilor dar și vitezomanilor.

Aceștia au verificat mai bine de 200 de autovehicule, au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale în valoare de 40 000 lei. Au fost reținute 23 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Pe linia prevenirii și combaterii autovehiculelor cu viteza peste limita legală au fost reținute 2 permise de conducere și s-au aplicat 25 de sancțiuni.

În dimineața zile de 8 septembrie, în jur de ora 5:30, pe strada Morilor, polițiștii sibieni au depistat un șofer a cărui testare cu aparatul alcool test a arătat o valoare de 0,54 mg/l în aerul expirat. Acestuia a fost condus la recoltare de probe biologice și i s-a deschis un dosar penal pentru această infracțiune.

Polițistii sibieni continuă acțiunile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *