Un nou-născut a fost îngrijit o noapte întreagă de o cățelușă cu pui. Bebelușul a fost ocrotit și protejat, la fel ca oricare dintre puii ei.

În India rurală, există încă cazuri în care nou-născuții sunt abandonați pe străzi, din diverse motive. Multe astfel de vieți se pierd din cauza lipsei de îngrijire și căldură. O fetiță din statul Chattisgarh părea că a avut aceeași soartă. Dar un câine grijuliu avea alte planuri pentru copilul mic.

Mai multe rapoarte susțin că bebelușul, care era o fată, a fost abandonat fără nici un fel de haine pe un câmp. Incidentul a avut loc în cartierul satului Lormi al lui Mungeli din Saristal. Când alți oameni au găsit copilul, au văzut că nici măcar cordonul ombilical nu fusese tăiat corespunzător.

Dimineața, sătenii din localitate au auzit copilul plângând. Au fost curioși și au mers să inspecteze zona. Acolo au descoperit cățelușa cu pui și bebulușul ce avea doar câteva zile de viață. Acesta era protejat și încălzit. Nu era nefiresc ca animalul să îl omoare, dar acesta a ales să il protejeze ca pe propii pui.

Câinele a ținut copilul în siguranță toată noaptea. Într-un act uimitor de maternitate, care sparge granițele speciilor, mama cu puii, pare să fi simțit fragilitatea unui copil abandonat.

Sătenii au raportat imediat incidentul autorităților. După sosirea ASI Chintaram Binjhwar, împreună cu echipa sa oficială, bebelușul a fost dus la un spital din localitatea satului Lormi.

Fetița a primit numele de Akanksha, care în limba indiană înseamnă Ambiție .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *