Un bărbat în vârstă de 59 de ani, suspect de afecțiuni psihice, a fost reținut de polițiștii din Sibiu. Acesta este bănuit că în zilele de 21 și 22 februarie a intrat în mai multe gospodării din localitatea sibiană Nucet și a amenințat oameni necunoscuți, a făcut scandal și a distrus 2 mașini. Păgubiții l-au reclamat pe bărbat polițiștilor.

“În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 21.02.2022, în jurul orei 11:45, bărbatul reclamat (în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Nucet), având asupra lui o secure, ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din satul Nucet, după care ar fi escaladat gardurile altor 2 imobile,  pătrunzând fără drept în curtea imobil din urma, unde ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență unul dintre cei trei reclamanți. Ulterior, bărbatul de 59 de ani a ieșit în stradă, unde ar fi distrus 2 autovehicule staționate, aparținând reclamanților.”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Bărbatul a fost reținut la mijlocul acestei săptămâni și acum urmează să afle dacă va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Acesta este acuzat de distrugere, violare de domiciliu și amenințare.

Foto: IPJ SIBIU

practicant : Pilea Elena-Ionela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *