În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în orașul Agnita, niște ”artiștii” necunoscuți au vandalizat mobilierul stradal de pe strada Fabricii, cateva uși și pereți de bloc.

În prezent se fac cercetări pentru ai indentifica pe ”artiști” .Primăria prin pagina de facebook cere și ajutorul cetățenilor pentru ai indentifica pe aceștia.

”Mobilierul stradal și containerele pentru selectarea deșeurilor, de pe Strada Fabricii, au fost vandalizate în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. ⚠️Vă rugăm să ne ajutați cu identificarea “artiștilor”, pentru ca autoritatea locală să îi poată “premia” 📝 așa cum se cuvine. Ne puteți informa la 📞 numărul de telefon 0269510465 sau 🖥️ office@primaria-agnita.roVă mulțumim!”

În urma acestor evenimente primarul localității a avut o replică pozitivă si a declarat că se gandește și la astfel de tineri să le amenajeje locuri unde își pot canaliza această energie într-un mod constructiv.

”Este trist să vedem astfel de manifestări, într-un oraș liniștit precum al nostru. În egală măsură, sunt conștient de faptul că tinerii au foarte multă energie și că nu au unde să o consume, știm cu toții că în ultimii 30 de ani nu s-a făcut mai nimic pentru ei. Anul acesta am amenajat în zona Steinburg un parc de forță, urmând să construim anul viitor un skateparc în zona străzii Fabricii, precum și alte locuri dedicate tinerilor și nu numai. Voi avea grijă să alocăm anual, în buget, sume care să se adreseze tinerilor și activități lor. Sunt convins că toată această energie a lor poate fi canalizată pozitiv.” a declarat primarul orașului pe contul de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *