Veselie inexplicabilă, joi seară, la Palatul Victoria, în timpul declaratiei de prea susținuta de premierul Florin Cîțu, secretarul de stat Raed Arafat și miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu și Afacerilor Interne, Lucian Bode, în care au fost anunțate noile măsuri și restricții pe care le vor avea de respectat românii în perioada următoare.

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a suferit o criză de râs, chiar în timp ce se îndrepta către pupitrul de la care trebuie să anunțe modul de calcul a incidenței infectărilor.

“OK, eu o să prezint modul de calcul al incidenței, după care… (râde) vă invit să adresați întrebări (continuă să râdă) către domnul doctor Arafat”. Așa și-a început Vlad Voiculescu prezentarea.

De altfel, tonul pentru voia bună fusese dat anterior de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, însă mult mai voalat. Până la acel moment, nici premierul Florin Cîțu și nici secretarul de stat Raed Arafat nu au dat vreo secundă impresia că discuțiile din timpul ședinței de Guvern au fost prea relaxate, fapt care ar fi putut explica veselia ministrului Sănătăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.