Astăzi 14 noiembrie 2019 a avut loc deschiderea celui mai mare centru comercial din Sibiu. Sibienii s-au îngrămadit cu mic cu mare să vadă ”minunea” și să se bucure de eventualele oferte .

În ziua deschiderii problemele s-au ținut lanț, o parte din tavan și a mai apărut și o inundație într-o farmacie de lângă magazinul Kaufland.

Nici din punct de vedere al autorizației ISU nu sunt toare roze. În urma verificărilor în teren, operatorului economic i-a fost comunicat faptul că s-a constatat nerealizarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu , motiv pentru care recepția nu a fost admisă .

Comunicat ISU

Ca urmare a solicitării d-voastră, referitoare la situația autorizației de securitate la incendiu a noului mall din municipiul Sibiu , facem următoarele precizări :

A fost emis avizul de securitate la incendiu cu numărul 460 din 23.08.2019 ;

Prin adresa cu numărul 207724 din 13.11.2019 , operatorului economic i-a fost comunicat faptul că în urma verificărilor efectuate în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu , motiv pentru care recepția nu a fost admisă ;

Ulterior , în aceeași zi , reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu .

Sursa foto: Turnul Sfatului

One thought on “Deschidere cu peripeții pentru noul Mall din Sibiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *