Neatenția la volan a fost la un pas să facă victime în această seară pe Autostrada A 1, în județul Sibiu. Un șofer preocupat mai mult de telefonul mobil decât de drumul din fața sa a pierdut controlul direcției, a intrat pe banda de accelerare și a dărâmat mai mulți stâlpi ai separatorului de benzi. Totul s-a petrecut în zona Săliște.


În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum microbuzul părăsește banda proprie, acroșeaza o altă mașină pe care o împinge în parapet iar mai apoi își continuă traseul câțiva metri doborând separatorul de sens.
Din fericire nimeni nu a fost ranit. Conducătorul auto vinovat a fost amendat.


” Șoferul autoutilitarei, pe fondul altor preocupări in trafic a părăsit banda sa și a intrat in mașina condusă regulamentar. Șoferul vinovat sancționat contravențional cu amenda in valoare de 580 de lei.”, a declarat Luciana Lazăr, purtatorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Conducătorul auto a scăpat ușor dacă luăm în considerare faptul că din 12 octombrie se modifică legislația în vigoare astfel încât cei prinși la volan cu telefonul în mână riscă amenzi mult mai mari și chiar suspendarea dreptului de a conduce.

One thought on “Telefonul mobil putea să producă victime în seara asta pe centura Sibiului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *