Astrid Fodor se intoarce in fotoliul de primar! Sefa suspendată a administratiei sibiene a câștigat vineri procesul prin care cerea anularea suspendării.

În primul dintre procese i s-a dat vineri dreptate. Conform informatiilor oferite de catre reprezentantii Tribunalului Sibiu „Azi, 19 iulie 2019, Tribunalul Sibiu s-a pronunțat  în  dosarul nr. 2080/85/2019, în sensul că instanța de judecată a admis cererea formulată de reclamanta Fodor Astrid Cora, în contradictoriu cu pârâţiiInstituţia Prefectului Judeţului Sibiu şi Prefectul Judeţului Sibiu, şi în consecinţă:

Suspendă executarea Ordinului nr. 262 emis la data de 03.07.2019 privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatatului primarului Municipiului Sibiu, doamna Fodor Astrid Cora, până la soluţionarea în fond a acţiunii în anulare ce formează obiectul dosarului nr. 2075/85/2019, aflat pe rolul Tribunalului Sibiu.”.

Hotărârea data vineri de Tribunalul Sibiu nu este una definitivă. Reprezentanții Prefecturii și avocatii acestora pot face recurs in 5 zile de la comunicare. Procesul de recurs ar urma sa se judece la Curtea de Apel Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *