Al doilea restaurant Jack’s Burger din România s-a deschis astazi 4 iulie 2019 la Sibiu

Cel de-al doilea restaurant Jack’s Burger din România s-a deschis în incinta Shopping City Sibiu, la mai puțin de doi ani de la deschiderea primei locații, în centrul comercial Electroputere Parc Craiova.

Sibiu este astfel cel de-al doilea oraș ai cărui locuitori se vor bucura de conceptul restaurantelor cu puternice influențe americane.

Calitate Americană

Reputația produselor Jack’s Burger se datorează în cea mai mare măsură calității și prospețimii preparatelor sale:

Carne de vită premium,

Carne de porc din rasa mangalița – cu conținut scăzut de colesterol, toate preparate exclusiv in-house.

Fondatorii Jack’s Burger au început să experimenteze cu ingredientele și au lucrat intens la rafinarea rețetelor cu mult înaintea deschiderii primului restaurant în Ungaria, în 2013.

Clienții vor avea posibilitatea să vizioneze prepararea hamburgerilor în direct, ceea ce transformă întreg restaurantul într-un spectacol gastronomic, spre deliciul clienților.

În bucătăria restaurantului se folosesc doar legume proaspete, carne proaspătă și chifle preparate după o rețetă proprie.

Meniurile se adresează atât celor mici, cât și celor mari, filozofia brandului Jack’s Burger fiind de a oferi produse de calitate, la un preț accesibil.

Noul brand de restaurante care va intra pe piața locală promite sibienilor că vor descoperi, din vara aceasta, adevăratul gust de burger, proaspăt, diferit de tot ceea ce au mâncat până acum.

Sibianul trebuie să aleagă calitatea, iar calitatea o găsiți la Jack’s Burger Shopping City Sibiu.

Sunteți așteptați cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *