Facebook cea mai mare rețea socială din lume, trece printr-o criză. Mare parte din utilizatori se plâng de probleme cu diverse elemente din platformă. WhatsApp și Instagram au de asemenea probleme.

Utilizatorii Facebook acuză probleme grave cu încărcarea pozelor, dar și primirea mesajelor pe Messenger. Sunt o parte dintre utilizatorii Facebook care susțin că nu li se încarcă niciun fel de conținut în News Feed. Iar o mică parte dintre aceștia au probleme la autentificare.

Cele mai mari probleme cu Facebook sunt în Europa de Vest, în Marea Britanie, Olanda și Belgia. Sunt afectați și utilizatori din România, dar în special cei din București și centrul țării. Problemele sunt mari și în Viena, iar parțial în Germania.

În cazul WhatsApp sunt probleme cu primirea mesajelor (75% din utilizatori), dar și cu conectarea la cont (23% din utilizatori). Cumva, scenariul cu Facebook e replicat și aici. Sunt afectate țările din Vestul Europei, parțial România, și puternic în America de Sud, în Brazilia și Argentina. Brazilia e cunoscută drept o țară în care WhatsApp se bucură de-o popularitate însemnată.

În cazul Instagram, cei mai mulți utilizatori acuză că nu pot vedea mai nimic din News Feed (89% din utilizatori), în timp ce 6% se plâng că nu pot folosi versiunea web. În momentul în care afli că Instagram a picat în Europa de Vest și pe coasta de Est a Americii e destul de clar că serverele pe care Facebook are probleme au pus la pământ cele trei rețele sociale pe care le are. Sigur, problemele sunt și în România.

În cazul WhatsApp, singurii care n-au fost la fel de puternic loviți sunt utilizatorii de pe coasta de Est a Americii. Totuși, acolo sunt probleme de stabilitate cu Instagram și Facebook. Iar în cazul Messenger situația e la fel de dificilă. Astfel, dacă ai nevoie să iei legătura cu cineva, mai bine suni sau dai un SMS. Dacă ai iPhone, poți folosi iMessage.

Sursa: Playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *