Va solicitam sprijinul pentru identificarea unui autoturism marca BMW, model 1999- 2002, culoare verde, cu avarii in partea dreapta, capota, bara fata, oglinda laterala rupta, vazut ultima data circuland pe directia Sibiu – Agnita.

Orice informatie legata de acest autoturismul si de conducatorul auto poate fi transmisa politistilor prin intermediul apelului de urgenta 112.

Pe DJ 106, iesirea din municipiul Sibiu spre Agnita, , traficul este blocat total din cauza producerii unui accindet rutier.Din primele cercetari efectuate, se pare ca șoferul unui autoturism ar fi acroșat un biciclist, în urma coliziunii rezultând decesul biciclistului, un barbat în vârstă de aproximativ 50 de ani.


Imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor. 
În prezent, se fac cercetări în vederea identificării autoturismului în cauza și a conducătorului auto, urmând a fi stabilite toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *