După victoria cu Chiajna antrenorul Sibiului a declarat că publicul a fost al 12-lea jucător al echipei și s-a văzut aportul lui.

FC Hermannstadt a învins-o pe Concordia Chiajna, 1-0, în primul meci acasă, la Sibiu, pe stadionul Municipal, la aproape un an de când au demarat lucrările de modernizare ale arenei. Echipa a jucat partidele de pe teren propriu ale acestui sezon în exil la Târgu Mureș, la Cluj și la Pitești. 

Sibienii şi-au văzut visul cu ochii. Contra Concordiei au jucat primul lor meci în Liga I pe propriul lor teren. Împinşi de la spate de fani, sibienii au dat primul semnal la mijlocul primei reprize. Bara i-a salvat pe ilfoveni. Hermannstadt nu a mai ratat cinci minute mai târziu. Blănaru a profitat de o gafă în apărarea gazdelor şi a marcat pentru 1-0.

Chiajna a încercat să revină, dar nici Bawab, nici Moussa nu au reuşit să îl învingă pe Căbuz. La cealaltă poartă, Blănaru a avut şansa să facă dubla în două rânduri. De fiecare dată a dat însă bară. L-au imitat şi Dumitriu şi Popovici în prelungirile partidei, dar nu a mai contat. Hermannstadt s-a impus cu 1-0 şi a făcut un pas important spre salvarea de la retrogradare.

Sursa: telekomsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *