Tot în deplasare va juca echipa de pe Cibin și în Play-Out, Stadionul Municipal nu va fi gata în 15 martie.

Vasile Miriuță a declarat că șansele ca FC Hermannstadt sa joace în play-out pe Municipal sunt aproape nule.

”Ce stadion gata în 15 martie? Nici vorbă!” Vasile Miriuță a declarat că Arena din Subarini nu va fi pregătită până la meciurile din play-out. ”Piteștiul este casa noastră în campionatul acesta. Va zic eu că stăm aici până în 2 iunie. Vom sta aici și în timpul săptămânii. Îmi pare rău enorm pentru sibieni, ca nu pot sa vadă meciuri de liga 1. Să nu mai aud pe nimeni ca visează cai verzi pe pereți.. Să facă stadionul odată, deși vă repet, în play-out casa noastră e Piteștiul. Daca cineva îmi spune că mai e cineva într-o asemenea situație îi dau casa mea din Budapesta.
Acum avem cartierul general la Pitești, n-avem ce face. Vom sta la hotel și ne vom antrena 3 zile pe săptămână la Pitești. După noi vin 10 suporteri care ne asteaptă la o benzinarie să le mulțumim. Mi-ar plăcea și mie să joc la Mediaș, ca am avea 2-3000 de suporteri. E foarte greu făra ei.

Îi iau pe baieți de lângă neveste, de lângă prieteni, dar trebuie să ne obișnuim să jucăm aici. Cred că suntem singura echipa din lume care joacă într-un campionat toate meciurile în deplasare” ,a spus antrenorul Sibiului.

FC Hermannstadt  va juca primul meci din Play-Out împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, Sâmbătă, 9 martie la ora 13:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *