Cupa României la fotbal, faza sferturilor de finală, începe astăzi, iar meciurile vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport 1. Primul joc începe la ora 20:00 și le are ca protagoniste pe FC Hermannstadt și Viitorul Constanța.

Partida va avea loc la Piteşti pentru că stadionul celor din Sibiu este în continuare în reconstrucţie şi nu poate găzdui meciuri.

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a lăsat acasă mai mulți jucători importanți înaintea partidei cu FC Hermannstadt, printre aceștia se numără: Ianis Hagi, Bogdan Țîru, Tudor Băluță, Ionuț Vînă, Bradley De Noojier, Lyes Houri, Sebastian Mladen și Denis Drăguș.

Declarațiile lui Gică Hagi şi Vasile Miriuţă înaintea meciului de Cupă

E o perioadă mai grea a noastră, încercăm să trecem peste, jucătorii să aibă încredere în continuare, să aibă convingere, să aibă curaj”, a spus managerul tehnic de la Viitorul, Gheorghe Hagi, care speră să rupă seria neagră din ultimele opt meciuri.

“E un meci foarte important, ne dorim să mergem mai departe, acum nu știm unde să ne împărțim, Cupă sau evitarea retrogradării”, a declarat Alexandru Dandea, completat de antrenorul Vasile Miriuţă: “Ne dorim să mergem mai departe în Cupă, dar Viitorul e foarte bună”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *