Galaxy F are un ecran de 4,6 inchi când este împăturit și devine tabletă de 7,3 inchi după ce este desfășurat. Samsung susține că telefonul se poate plia de sute de mii de ori fără a se deteriora, datorită unei tehnologii pe care inginerii săi au lucrat să o perfecționeze în ultimii ani.

„Astăzi, Samsung scrie următorul capitol din istoria inovației mobile, materializând tot ceea ce nu credeam că este posibil într-un telefon mobil. Galaxy Fold introduce o nouă categorie, aducând la viață noi capacități pe care nu le-am văzut înainte pe Infinity Flex Display.

S-a lucrat timp de 10 ani la acest model, iar Samsung speră că va ajuta compania să se mențina în fața rivalilor chinezi, care se apropie tot mai amenințător.

Am creat Galaxy Fold pentru cei care vor să experimenteze ceea ce poate face un device portabil premium, dincolo de limitările unui smartphone tradițional”, spune DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Galaxy Fold va avea 12 GB RAM, 512 GB memorie, o baterie de 4380 mAh și șase camere: trei pe spate, două pe ecranul mare și una pe ecranul din față – pentru selfie-uri, când este pliat . Acesta va fi lansat pe 26 aprilie în Statele Unite iar pe 3 mai în Europa și va costa aproximativ 2.000 de euro.

Sursa: samsung.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *