Astăzi, 19 februarie 2019, dispeceratul Biroului de Poliție Autostrada A1 a fost sesizat prin intermediul 112 cu privire la faptul că, pe calea unidirecțională Sibiu – Deva a autostrăzii A1, în zona km 312 al acesteia, un autoturism a intrat pe contrasens și circulă către Sibiu în sensul opus desfășurării normale a fluxului de trafic de pe respectiva arteră rutieră.

Intervenind rapid, polițiștii rutieri au procedat la identificarea autoturismului indicat de apelantul 112 l-au oprit imediat și au protejat zona în scopul prevenirii producerii vreunui eveniment.
În continuare, polițiștii rutieri au luat măsuri pentru repunerea în siguranță a autoturismului depistat, în fluxul normal de trafic și conducerea acestuia la parcarea de la km 312, pentru verificări și luarea de măsuri legale.

Conducatorul auto în vârstă de 77 ani, din jud. Alba, a fost amendat cu suma de 1.160,00 lei și ia fost reținut premisului de conducere pe 60 zile. Sancțiunile nu s-au opriti aici și agenții i-au reținut certificatului de înmatriculare al autoturismului, pentru deficiențe majore la sistemul de iluminare-semnalizare.

Fapta constatată azi a fost cu atât mai gravă cu cât autoturismul în cauză a fost depistat circulând pe contrasens pe banda a doua de circulație și în condiții de ceață densa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *