Dragoste cu nabadai la Copsa Mica! În timpul unui scandal în familie, o femeie în vârstă de 21 de ani a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat soțul cu un an mai tânăr. Victima a fost transportată de urgență la spital cu o lovitură de cuțit în zona plămânilor.


”Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, o tânără în vârstă de 21 de ani l-ar fi înjunghiat pe un tânăr în vârstă de 20 de ani, ambii domiciliați în Copșa Mică, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.
Pentru a fi siguri că starea lui de sănătate nu se agravează medicii au decis să îl transporte pe tânăr de la Mediaș la Sibiu.
” Astăzi, în jur de ora 16.00, am preluat de la Spitalul Mediaș un tânăr de 19 ani cu pneumotorax masiv, ca urmare a injunghierii. Noi am asigurat doar transferul pacientului de la Mediaș la UPU Sibiu, cu echipaj cu medic, pacientul fiind constient, stabil. ”, a declarat Liliana Blaga, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu.


Cazul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și vizează săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor. În cadrul anchetei se încearcă acum stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *