Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe DN14A, Mediaș-Blajel, din cauza unor tiruri care nu pot urca. Pe alte drumuri judeţene şi naţionale zapada pune probleme. Se acționează cu 67 utilaje cu lamă și material antiderapant, pentru curăţarea şoselelor de zăpadă.

Potrivit ANM stratul de zapadă atingea la ora 8:00 , aproximativ 3 cm.

Starea drumurilor în județul Sibiu:

  • DJ 106A Sibiu-Păltiniș carosabil parțial acoperit de zăpadă, se acționează cu lama și antiderapant. Drum deschis.
  • DJ 106 Sibiu-Agnita carosabil parțial acoperit de zăpadă, se acționează cu lama și antiderapant. Drum deschis.
  • DJ 106E Cristian-Jina carosabil parțial acoperit de zăpadă, se acționează cu lama și antiderapant. Drum deschis.
  • DJ 106G Dobîrca-Poiana Sibiului carosabil parțial acoperit de zăpadă, se acționează cu lama și antiderapant. Drum deschis.
  • DJ 106C Sibiu-Cisnădie-Râul Sadului carosabil parțial acoperit de zăpadă, se acționează cu lama și antiderapant. Drum deschis.
  • DJ 106D Cisnădie-Cisnădioara carosabil parțial acoperit de zăpadă, se acționează cu lama și antiderapant. Drum deschis.

Deoarece se circulă în condiții de iarnă se recomandă şoferilor să aibă maşinile echipate corespunzător şi să adapteze viteza la condițiile de drum, pentru evitarea problemelor în trafic.

În perioada activității comandamentului de dezăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor este 0269/210884 (disponibil 24 din 24).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *