Sâmbată, 9 februarie 2019, o zi frumoasa cu soare. Vrei să îți lași mașina în parcarea cu plată din fața Liceului Goga de pe strada Mitropoliei. Nimic neobișnuit până acum.

Te dai jos din mașină și mergi spre automatul de parcare din zonă. Scoți cardul sa plătești parcarea ca orice om civilizat. Plata cu cardul nu funcționează, asta e se mai întampla. Incerci să plătești cu bancnote și cu mirare vezi ca nici banconetele nu sunt acceptate. Te cauți prin buzunare și dai de câteva monede de 50 de bani. Introduci monedele în aparat dar brusc vezi ca acesta ți le aruncă afară.

Și se face coadă în spatele tău, lași și alți cetățeni să încerce dar deznodământul este același, aparatul nu vrea si punct.

Un domn din spate spune: ”Haideți să încercăm cu aplicația poate merge să platim așa, ca să nu ne trezim cu amendă sau mașina ridicată.„ Ciudat e ca pe automatul de plata nu scria nicaieri defect sau ”mergeți plătitorilor de taxe” în altă parte.

Și acum vă întrebam pe dumneavoastră cei din Primăria Sibiu, administratorii acestui sistem de parcare, din banii veniți din amenzi și ridicări de ce nu faceți și o mentenață la aceste aparate? Dacă tot vreți să platim și să fim toți corecți, fiți și voi la fel!

2 thoughts on “La amenzi și ridicări înainte, la funcționarea aparatelor de taxare înapoi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *