Miriuță și FC Hermannstadt sunt în mare formă. N-au pierdut în ultimele 4 meciuri, deși adversare au fost CFR, Viitorul, Dinamo și Gaz Metan. Însă urmează o nouă provocare: deplasare pe terenul vicecampioanei FCSB.

Într-un clasament al ultimelor 10 etape, Hermannstadt e peste FCSB!!! E pe locul 2, singura trupă care a acumulat mai multe puncte e CFR. În acest interval, Sibiul a pierdut un singur joc, în timp ce roș-albaștrii au fost învinși în două partide.

Clasament LIGA 1

Președintele echipei sibiene, consideră că presiunea meciului de luni seara, este pe FCSB. ”Sunt de părere că presiunea e asupra lor. Noi trebuie să ne bucurăm că jucăm pe ”Arena Națională”, să ne bucurăm de faptul că avem un adversar de asemenea prestanță. Până la urmă, dacă vom reuși să rămânem cu picoarele pe pământ și să ne facem jocul, băieții să pună în practică ceea ce-i învață Vasile, sunt convins că putem să avem și un rezultat bun. Personal, sunt încrezător. Am încredere în ei, am încredere în Vasile Miriuță, în tot staff-ul. Sunt convins că băieții sunt bine pregătiți, i-am văzut și astăzi la antrenament, se vede că au poftă de joc. Am toată încrederea în ei și sunt convins că nu vor dezamăgi” a declarat Teodor Birț, președintele echipei echipei din Sibiu.

Dacă ar fi să dăm și un pronostic aș merge pe un 3-0 pentru sibieni, să repetăm scorul, acelui meci frumos din sferturile cupei României.

Nu ne mai rămâne decât să le urăm SUCCES! Și sa rămânem alături de echipa aceasta frumoasă indiferent de rezultatul meciului de luni seara.

FCSB-FC Hermannstadt va începe la ora 20,00. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și Telekom Sport 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *